Magnus Carlsson, försäljningschef, Urban Escape. Foto: AMF fastigheter.
Publicerat 31 mars, 2017

Netlight flyttar in i Urban Escape

Management och IT-konsultbolaget Netlight kommer att flytta in på 3500 kvadratmeter på plan 11 i det nya huset i korsningen Hamngatan och Regeringsgatan. Flytten sker i mars 2019 när hela kvarteret står klart. 

Netlight är den andra hyresgästen att teckna avtal i det nya huset som just nu byggs längs med Regeringsgatan och Hamngatan i centrala Stockholm. Med Netlights etablering är nu 80 procent av Urban Escapes totala yta uthyrt och bolaget flyttar in med 850 anställda i mars 2019.

[ Annons ]

– Den inspirerande miljön som Urban Escape erbjuder är väldigt lockande för oss. Kontoret ska vara ett hem för Netlight och spegla vår själ. Dit hör en vibrerande stadsmiljö och kvarterets kreativa och innovativa element. Det centrala läget är viktigt för att hemmet ska vara tillgängligt för både kunder och netlightare, säger Karolina Olofsson, Partner på Netlight.

Urban Escape växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Kvarteret består av fem hus, fyra gator, två torg och en galleria mitt i city. Newoffice har varit Netlights rådgivare i affären med AMF Fastigheter.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Netlight, som har blivit utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats, flyttar till Urban Escape. Det är en väldigt spännande tid nu när vi börjar se mixen av företag och människor som fyller kvarteret. Det nya husets inbjudande arkitektur är en avgörande pusselbit i kvarteret och bidrar till ett mer levande city. Netlight blir ett fantastiskt komplement till området, säger Magnus Carlsson, försäljningschef, Urban Escape.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]