Karriär

WSP tillsätter ny Sverige-vd

Rekrytering Håkan Danielsson är ny vd för WSP i Sverige. Detta sedan den tidigare vd:n Magnus Meyer fått ett utökat ansvar som Europa-vd.

SISAB rekryterar chef

Rekrytering Malin Lövström är ny chef för SISAB:s projektavdelning. Hon kommer närmast från konsultföretaget ÅF Pöyry och rollen som marknadsområdeschef.

Hon lämnar Veidekke för Moderaterna

Karriär Linda Jonsson lämnar Veidekke Sverige och tillträder den 1 januari 2020 en tjänst hos Moderaterna i Riksdagen, där hon kommer att jobba som politisk sakkunnig i civilutskott med särskilt fokus på att utveckla partiets bostadspolitik.

Gladsheim rekryterar tre

Rekrytering Gladsheim Fastigheter rekryterar tre nya medarbetare – en förvaltningsansvarig, en analytiker samt en kommunikations- och hållbarhetsansvarig.

HSB Värmland rekryterar vd

Rekrytering Jessika Lundgren är ny vd för HSB Värmland. Hon kommer närmast från ett uppdrag som trafikdirektör för Region Värmland.

Bonava rekryterar produktionschef

Rekrytering Johnny Vollmer är ny chef för design och produktion på Bonava Sverige. Han kommer närmast från JM och rollen som produktionschef i Stockholm.

Hon är Skövdebostäders nya vd

Rekrytering Katarina Prick är ny vd på Skövdebostäder. Hon kommer närmast från samma roll på Falbygdens energi. Hon tillträder sin tjänst den 18 maj.

Vasakronan plockar från MKB

Karriär Vasakronan har anställt Mattias Svensson som affärsområdeschef inom kontor i Malmöregionen. Han kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för kommersiella lokaler inom MKB.

Riksbyggen rekryterar bostadspolitisk expert

Rekrytering Johanna Ode är ny bostadspolitisk expert och verksamhetsutvecklare på Riksbyggen. Hon kommer närmast från jobbet som kanslichef i Kommittén för modernare byggregler.

Knut Pedersen lämnar Catella

Avhopp Catellas vd och koncernchef Knut Pedersen har meddelat styrelsen att han önskar sluta som vd. Nu påbörjas rekryteringen av en ny vd.

Fojab stärker ledningen

Karriär Fojab tillsätter två nya ledningstjänster. Anders Eriksson Modin blir ny utvecklingschef och Elin Bredberg utses till HR-chef.

White rekryterar HR-chef

Rekrytering Martin Morén är ny HR-chef på White Arkitekter. Han kommer närmast från medtech-företaget Vitrolife och har en magisterexamen i arbets- och organisationspsykologi från Göteborgs universitet
Mer karriär