Karriär

Ny stadsbyggnadschef i Landskrona

Rekrytering Johan Nilsson har utsetts till ny chef för stadsbyggnadsförvaltningen i Landskrona. Han har tidigare arbetat som planchef och biträdande förvaltningschef i staden.

Ta alla signaler på allvar

Karriär När någon utsätts för sexuella trakasserier på jobbet måste arbetsgivaren agera direkt.

Ny kommunikationsdirektör på Skanska

Rekrytering Karolina Cederhage har utsetts till ny kommunikationsdirektör på Skanska. Hon har arbetat på Skanska sedan 2011 och är för närvarande kommunikationschef.

Magnus Meyer blir vd för WSP Europe

Nytt uppdrag Magnus Meyer, vd för WSP Sverige och Norden, har från årsskiftet även tagit över som vd för WSP:s verksamhet i Europa.

Tomas Carlsson blir ny koncernchef för NCC

Rekrytering Tomas Carlsson har utsetts till ny vd och koncernchef för NCC. Han kommer närmast från Sweco och har tidigare arbetat knappt 20 år inom NCC, senast som affärsområdeschef för den svenska byggverksamhet.

Ny affärsområdeschef till WSP Samhällsbyggnad

Nytt jobb Anna Lundman tillträder sin tjänst som ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad den 1 maj 2018. Hon efterträder Patrik Guné som påbörjat ny tjänst WSP i Singapore.

Ny utvecklingsdirektör i Helsingborgs stad

Rekrytering Mikael Kipowski har rekryterats till ny utvecklingsdirektör i Helsingborgs stad. Han kommer närmast från en tjänst som tillväxtchef i Hässleholms kommun.

Wilner Andersson lämnar Agora

Lämnar företaget Wilner Anderson lämnar posten som vd i Agora. Beslutet har skett i samförstånd med bolagets styrelse.

Regeringens nya generaldirektör för Lantmäteriet utsedd

Nytt jobb Susanne Ås Sivborg blir ny generaldirektör och chef för Lantmäteriet. Hon tillträder sin nya tjänst den första januari 2018.

Savills rekryterar förvaltningschef

Rekrytering Savills har rekryterat Vilhelm Isberg som ny förvaltningschef. Han kommer närmast från Jernhusen där han sedan hösten 2015 arbetat som fastighetschef.

Hans Lind blir rådgivare på Fores

Nytt uppdrag Hans Lind, professor i fastighetsekonomi med lång erfarenhet inom bostads- och byggnadsfrågor, anlitas som rådgivare för Fores nystartade bostadsprojekt.

Ny vd och koncernchef för Skanska

Rekrytering Skanskas styrelse har utsett Anders Danielsson till ny vd och koncernchef för Skanska. Han efterträder Johan Karlström som tidigare meddelat att han avgår.
Mer karriär