Karriär

Lindbäcks vd-rekryterar dubbelt

Rekrytering Lindbäcks förstärker sin ledning med två nya vd-utnämningar. Stefan Lindbäck tar över rollen som vd för Lindbäcks Group, medan Magnus Edin blir vd för Lindbäcks Bygg.

Unibail-Rodamco-Westfield rekryterar uthyrningschef

Rekrytering Louise Bergqvist är ny uthyrningschef på Unibail-Rodamco-Westfield. Därmed får hon helhetsansvar för kommersiella avtal med hyresgäster i samtliga nordiska köpcenter.

”Intern annonsering är en hygienfaktor”

Karriär Den nya reformen utvecklingstid väcker frågan om vidareutbildning för de som vill byta spår. Josefin Helgeson, HR-partner på Akademiska hus, menar att frågan blivit en central del av deras verksamhet.

Gatun Arkitekter förstärker inom handel och bostäder

Rekrytering Gatun Arkitekter rekryterar Pontus Hellström och Carl-Fredrik Andersson. Syftet är att stärka upp affärsområdena handel och bostäder.

Rekrytera fördomsfritt

Målet med all rekrytering är att få rätt person på rätt plats och att alla ges samma chans att visa sina kvalifikationer. Det menar Susanne Svensson, förhandlare, rådgivare och HR-konsult på Fastigo.

Norconsult stärker inom samhällsplanering

Rekrytering Norconsulkt rekryterar Johanna Kirudd, som därmed förstärker mark- och exploateringskompetensen i företaget.

Sehlhall anställer finanschef

Reykrytering Sehlhall Fastigheter har anställt Erik Uhlén som finanschef. Han kommer senast från Grant Thornton där han har arbetat som auktoriserad revisor, kontorschef och partner.

Hon blir vice vd för Wallenstam

Karriär Marina Fritsche utses till vice vd för Wallenstam. Hon arbetar sedan tidigare som regionchef för Wallenstam Göteborg och kommer nu, tillsammans med Mathias Aronsson, även att axla rollen som vice vid i bolaget.

Han blir Signalistens nye vd

Rekrytering Lars Jolérus är ny vd för den kommunala bostadsstiftelsen Signalisten i Solna. Han tar över posten efter Per Anders Hedkvist som därmed går i pension.

Citycon rekryterar nordisk marknadsdirektör

Rekrytering Citycon har utsett Peter Dimulkas till ny nordisk marknadsdirektör som kommer att leda utvecklingen av marknadsföringen för bolagets 38 köpcentrum i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland.

Hon blir ny vd på Ettelva

Rekrytering Christina Karlsson Kazeem är ny vd på Ettelva Arkitekter. Hon tillträder sin tjänst under oktober.

Strategisk Arkitektur rekryterar teamansvarig

Rekrytering Hanna Palmgren är ny teamansvarig för Stadsutveckling & Bostad på Strategisk Arkitektur. Hon kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter.
Mer karriär