Karriär

Fastighetsbranschens nya rekryter

Praoelever Rinkebyskolans praovecka är över, och åtminstone två av eleverna ser en framtid i fastighetsbranschen. Hani Elmis och Diana Kiros tid på Fastigo gav både praoelever och arbetsgivare mersmak

Willhem söker minibovärdar

Sommarjobb Ungdomar som är nyfikna på fastighetsbranschen har nu möjlighet att söka sommarjobb som minibovärdar hos fastighetsägaren Willhem. I år erbjuder bolaget 85 sommarjobb.

Fastighetsbranchen välkomnar årets praoelever från Rinkebyskolan

Praoplats Fastighetsbranschen tar för tredje året i rad emot praoelever. Två av dem, Diana Kiros och Hani Elmi, har stora förväntningar inför sin vecka hos Fastigo.

Ta chansen och visa branschen

Karriär I år erbjuds 23 åttondeklassare från Rinkebyskolan praktik i fastighetsbranschen. Zainab Samir praoade förra året på Fastigo.

Nooshi Dadgodstar ny vice ordförande i Vänsterpartiet

Nytt uppdrag Vänsterpartiets nya partistyrelse har utsett Nooshi Dadgodstar, bostadspolitisk talesperson, till vice ordförande i partiet.

Ditt ansvar vid anställdas rehabilitering

Rehabilitering Att arbetsgivare är ansvariga för att rehabilitera medarbetare som är sjukskrivna känner de flesta till. Men vad krävs egentligen för att leva upp till det lagstadgade rehabiliteringsansvaret?

”Min största uppgift blir att coacha”

Karriär Fastighetsbolaget Lindbäcks har utsett Linda Rosén till ny vd för Lindbäcks Group. Hon var tidigare leancoach och vice vd för Lindbäcks Bygg.

Ny stadsbyggnadsdirektör i Göteborgs stad

Karriär Henrik Kant tillträder som stadsbyggnadsdirektör på stadsbyggnadskontoret i Göteborgs Stad. Han kommer närmast från förvaltningen Kretslopp och vatten där han varit förvaltningsdirektör de senaste fyra åren.

Stena Fastigheter söker ”förändringsagenter”

Sommarjobb Stena Fastigheter fortsätter sin satsning på sommarjobbare. Nytt för i år man söker efter "förändringsagenter", som ska utveckla idéer på digitala lösningar som förbättrar tillvaron för hyresgästerna.

”Numer sträcker sig fastighetsägandet långt utanför husets fasader”

Rekrytering Han har arbetat med opinionsbildning i 20 år. Nu väljer Billy McCormac, att efter fem år som VD för Fastighetsägarna Stockholm, åter ansluta till kommunikationsbyrån Prime, där han blir ansvarig för byråns Urban Affairs.

Svein Erik Lilleland vd för D. Carnegie

Rekrytering Det blir Svein Erik Lilleland som tar över som vd för D. Carnegies. Han kommer från rollen som tillförordnad vd och styrelseledamot i samma företag.

Ulrika Francke ny styrelseordförande för Vasakronan.

Ny styrelseordförande Ulrika Francke blir ny styrelseordförande för Vasakronan. Detta sedan nuvarande styrelseordförande Mats Wäppling avböjt omval.
Mer karriär