Karriär

Rikshem rekryterar hållbarhetschef

Rekrytering Malin Bosaeus blir hållbarhetschef på Rikshem. Hon kommer närmast från RISE där hon arbetat med stadsutvecklingsprojekt med fokus på innovation och social hållbarhet.

Fastighetsägarna Mittnords vd lämnar

Nytt uppdrag Efter nästan åtta år som vd för Fastighetsägarna Mittnord lämnar Björn Söderholm organisationen för att istället bli vd och delägare i det Västeråsbaserade mark- och fastighetsserviceföretaget Markbolagen.

Link rekryterar Kristina Åkerlund

Rekrytering Link arkitekturs Malmökontor satsar på en egen avdelning för vård och hälsofrämjande miljöer med nyrekryterade Kristina Åkerlund i spetsen.

Ny vd för HSB Göta

Karriär Reine Johansson tillsätts som ny vd på HSB Göta. Han kommer närmast från de kommunala bostadsbolagen i Jönköpings kommun och har en lång bakgrund inom bygg och förvaltning med erfarenhet i ledande befattningar.

Hon blir vice vd på Brinova

Karriär Malin Rosén är ny vice vd på Brinova. Hon kommer närmast från rollen som ekonomichef på samma företag.

Han blir affärschef på Tyréns

Karriär Christoffer Meier har arbetat på Tyréns sedan 2010 och har de sista fem åren haft en roll som avdelningschef för El & Belysningssystem Infra. Nu kliver han in som affärschef för affärsområdet Installation på Tyréns.

Aktiva åtgärder mot diskriminering

Arbetsmiljö Arbetsgivare ska enligt lag aktivt arbeta förebyggande och främjande för att motverka diskriminering och verka för lika rättigheter och möjligheter, menar Fastigos Susanne Svensson.

Veidekke anställer ny HR-chef

Karriär Helena Karlsson kliver in i rollen som HR-chef för Veidekke i Sverige. Hon tar även plats i ledningsgruppen.

Ny vd för Einar Mattsson Byggnads

Karriär Anna Mellström har rekryterats som vd för Einar Mattsson Byggnads. Hon tillträder sin roll den första januari 2019.

Heimstaden tillsätter hållbarhetschef

Rekrytering Heimstaden tillsätter Katarina Skalare som hållbarhetschef. Hon har tidigare arbetet som konsult för bolaget.

Ny kommunikationsdirektör på Castellum

Rekrytering Castellum anställer Anna-Karin Nyman som kommunikationsdirektör. Hon kommer närmast från samma roll på Jernkontoret.

Nya ledamöter i Fastighetsägarna Sveriges styrelse

Karriär Emma Henriksson och Inger Olsson Blomberg är nya ledamöter i Fastighetsägarna Sveriges styrelse. Lennart Sten fortsätter som ordförande ytterligare ett år.
Mer karriär