Karriär

Castellum tillsätter HR-direktör

Rekrytering Olof Gertz anställer en HR-direktör på Castellum. Han kommer närmast från en tillförordnad tjänst på samma företag.

Ny affärschef på Tyréns

Rekrytering Tove Karnstedt blir ny affärschef på Tyréns. Hon kommer närmast från en roll som biträdande regionchef på Sweco.

”Vill påverka på riktigt”

Rekrytering Den första juli tillträdde Lena Molund Tunborn som ny vd för kommunalägda Poseidon i Göteborg. Hon har arbetat inom bolaget sedan 1999, senast som som chef i distrikt Väster.

Prime living hyr in ekonomichef

Rekrytering Prime living har rekryterat Lars Nyberg till rollen som ekonomichef. Han kommer från konsultföretaget Sevenco och är tjänsten är inhyrd.

Sveriges första riksarkitekt utsedd

Nytt uppdrag Christer Larsson blir Sveriges första riksarkitekt. Han har en bakgrund som stadsbyggnadsdirektör i Malmö stad och är även utredaren bakom den nya arkitekturpolitiken.

Humlegården rekryterar hållbarhetschef

Rekytering Mattias Svensson blir ny chef för hållbar utveckling på Humlegården. Han kommer närmast från Coop och rollen som hållbarhetsstrateg.

AMF Fastigheter tillsätter ny marknadstjänst

Karriär Magnus Carlsson blir den första på den nya posten som försäljningschef på AMF Fastigheter. Samtidigt blir Anna Thelander ny marknadschef.

Tobins vd lämnar

Avhopp Styrelsen i Tobin Properties och bolagets vd Erik Karlin har kommit överens om att Erik Karlin lämnar sin post som vd. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Förändringar i Wallenstams ledning

Karriär Susann Linde blir ny finansdirektör på Wallenstam. Detta sedan Ulf Ek lämnar sin post och plats i koncernledningen för att arbeta som senior rådgivare.

Cecilia Granath blir Sverigechef när Tyréns bildar koncern

Rekrytering Tyréns har utsett Cecilia Granath till Sverigechef. Samtidigt bildar bolaget koncern i syfte att ytterligare bredda erbjudandet på den nordeuropeiska marknaden.

Inhyrd vd till Prime living

Karriär Hans Sandén, partner i konsultföretaget Sevenco, kliver in som inhyrd vd och koncernchef för Prime living.

Susanne Lithander ny ekonomichef på NCC

Rektrytering Susanne Lithander har utsetts till ny ekonomichef på NCC. Hon kommer närmast från samma roll på Billerud Korsnäs och tillträder sin tjänst på NCC under hösten.
Mer karriär