Karriär

Mikael Eskils går in i Fastighetsägarna Stockholms styrelse

Invald Wallfasts vd Mikael Eskils har valts in som ny styrelseledamot i Fastighetsägarna Stockholm. ”Nu stärker vi upp och breddar styrelsens kompetens”, säger styrelseordförande Claes Kjellander.

Bromöllahem vinner mångfaldspris

Utmärkelse Det blev bostadsföretaget Bromöllahem i Skåne som tilldelades årets Fastigopris för sitt långsiktiga och medvetna arbete med integration och ökad mångfald bland medarbetarna.

Så kombinerar du föräldraledighet med semester

Karriär Att både ha semester och vara föräldraledig under sommaren är relativt vanligt bland småbarnsföräldrar. Men vad gäller och vem bestämmer vad som funkar och inte?

WSP rekryterar från Bostadsförmedlingen

Rekrytering Analysföretaget WSP har rekryterat Linda Lövgren som bostadsanalytiker och seniorkonsult på WSP Analys och Strategi.

”Många väntar på att få en del av kakan”

Utbildning Anna Bellander, kommunikationschef på John Mattson, är en av deltagarna i Real estate innovation program – en utbildning som Fastighetsägarna och Novare Leadership Academy tagit fram för ledare inom branschen.

Årets fastighetsförvaltare korad

Utmärkelse I slutet av april tilldelades Antti Ahonen utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare Bostad. Till vardags arbetar han som fastighetsförvaltare med verksamhetsledaransvar på HSB Stockholm.

Han vinner Guldhuset 2017

Utmärkelse Dag Måhlstrand, affärschef på Tyréns, har utsetts till Sveriges bästa unga ledare inom samhällsbyggnad. Han tilldelas utmärkelsen för ett modernt ledarskap som präglas av närvaro, nyfikenhet och ständig förändring. 

Nobelhuset får ny vd

Rekrytering Det blir Ylva Lageson som i augusti efterträder Susanne Lindh som vd i Nobelhuset AB. För projektet stundar nu också en ny fas då det inom kort går från planering till realisering.

Veidekke tillsätter kommersiell avdelningschef

Rekrytering Per Wall har tillsatts som kommersiell avdelningschef för Veidekke Bygg i Stockholm. Han har arbetat inom företaget sedan 2013, tidigare i rollen som arbetschef.

Claes-Håkan Johansson blir Tyréns nya IT-chef

På nytt jobb Tyréns har rekryterat Claes-Håkan Johansson till rollen som IT-chef, samma tjänst som han tidigare haft hos Preem.

Sveriges kommunpolitiker vill se fler lärlingsplatser

Undersökning Åtta av tio kommunpolitiker anser att fler lärlingsplatser är en effektiv åtgärd för att få fler unga i arbete. Landets kommunpolitiker önskar också ett tätare samarbete mellan näringslivet, kommunen och arbetsförmedlingen. Det visar en årlig undersökning från Fastigo.

Karolina har nu lärt sig ”arkitekturiska”

Karriär Karolina Gerdin ny kommunikationschef på BSK Arkitekter kommer närmast från en tjänst som kommunikationsansvarig på C.F. Møller. Hon ser fram emot att synliggöra BSK:s engagemang som samhällsaktör.
Mer karriär