Fredrik Bergenstråhle ny vd för Skanska fastigheter Stockholm

Fredrik Bergenstråhle ersätter Caroline Arehult som vd för Skanska fastigheter Stockholm. Han kommer närmast från rollen som uthyrnings- och marknadschef.

Annons:

Annons:


Fredrik Bergenstråhle har en tioårig bakgrund i företaget och har förutom rollen uthyrnings- och marknadschef även tjänstgjort som fastighets- och transaktionschef.

– Fredrik har varit drivande i vårt framgångsrika arbete med projektutveckling i Stockholm de senaste åren. Med sin erfarenhet, sina ledaregenskaper och ett starkt affärsfokus kommer Fredrik att leda en organisation med många spännande affärsmöjligheter för Skanska i Stockholm, säger Jan Odelstam, VD för Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

Fredrik Bergenstråhle tillträder tjänsten den 1 juni, samtidigt som den förra vd:n Caroline Arehult lämnar företaget. Hon börjar sin nya tjänst som vd för Hemfosa den 1 september.

– Jag ser fram emot min nya roll och att leda Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Stockholm. Vi har ett starkt team och många spännande kontorsprojekt framför oss, där Sthlm 04 i Hammarby Sjöstad blir vår nästa projektstart, säger Fredrik Bergenstråhle.

Annons: