Foto: Atrium Ljungberg
Publicerat 6 november, 2018

De har Sveriges snyggaste kontor

Atrium Ljungbergs arbetet med att utveckla sitt eget huvudkontor lönade sig. Detta står klart sedan företaget vunnit tävlingen Sveriges snyggaste kontor.

Atrium Ljungberg byggde om sitt huvudkontor under våren 2018. Ledorden var samarbete, kreativitet och effektivitet, vilket skulle uppnås med ett helt aktivitetsbaserat arbetssätt. Inspiration hämtades från hotell, med sina välkomnande och rogivande miljöer med hög servicegrad.

[ Annons ]

Man tittade även mycket på långsiktighet och hållbarhet, och lade därför stor vikt vid valet av material och möbler. Likaså med snickerier, textilier, möbler och arbetsverktyg som antingen är producerade lokalt eller kommer från utvalda leverantörer som har en tydlig hållbarhetsprofil.

Arbetet lönade sig, visade det sig när Atrium Ljungberg kammade hem vinsten i Sveriges snyggaste kontor.

– Jag är väldigt stolt över vinsten i tävlingen Årets snyggaste kontor. Vår målsättning är att ligga i framkant med vårt kontorserbjudande och därför är det extra roligt att vi uppmärksammas för vårt eget nya huvudkontor. Det här är en modern, estetisk arbetsplats som verkligen stimulerar samarbete, kreativitet och effektivitet, något som är avgörande parametrar för att ett företag ska lyckas, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg.

Priset delades ut i samband med seminariet Stora kontorsdagen som arrangeras på Grand Hotel i Stockholm. Syftet med tävlingen är att ”belysa landets stora bredd inom smarta och snygga kontor”, och de kriterier som bedöms är stil, arbetsmiljö och nytänkande.

– Totalt nominerades 84 kontor, alla av riktigt hög kvalité, till årets upplaga av Sveriges snyggaste kontor. Att just Atrium Ljungbergs kontor står som vinnare känns helt logiskt, inte minst med tanke på den omvandling man genomfört från tom industrilokal till en modern arbetsplats för framtiden. Vi vill rikta ett stort grattis till Atrium Ljungberg, säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige och Lokalnytt som arrangerar den årliga tävlingen.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]